American pancakes

Mexikanen Rodrigo at Alison's kitchen

Melliha bay


Idag åkte Michaela från Slovakien hem, vi har bott i samma värdfamilj sedan jag kom hit. Igår hade vi studenter i huset en avskedsfest för henne och idag blev några lugna timmar på stranden ett självklart val.

Independence Garden

Independence Garden i Sliema

Utflykt till Gozo


Azur Window





Blanche Street

"Hemma" på min gata i stan...


"Hemma" på min gata i stan...

Sliema Town


Dag ett

Min utsikt från rummet i centrala Sliema

Första morgonen på Malta. Klockan är sju på morgonen och redan 20 grader utanför huset. Luftfuktigheten är högre än väntat och kan närmast likna en tropisk regnskog. Det beror visst på att Malta befinner sig i ett övergångsskede mellan sommar och höst. Jag börjar verkligen förstå nu att Malta ligger närmare Afrika än Europa rent geografiskt.

Hej då Sverige

Nu åker jag strax ner till Skavsta flygplats.
Hej då Sverige, hej Malta!

Två dagar kvar i Sverige

Packat och klart! Igår tog jag resväskan och flög ner till Bromma flygplats. Östersundsflyg rekommenderas varmt! Nu återstår bara helgen här i Stockholm och sedan flyger jag till Malta på söndag.

Nio dagar kvar i Sverige

Fredag och regnet piskar mot rutorna. Det är svårt att inte längta nu, med bara en dryg vecka kvar. Jag börjar packa resväskan på måndag. Det var visst tio kilo handbagage på flyget ändå. Då får jag använda en total bagagevikt på 25 kilo, det borde räcka.

RSS 2.0